Over ons

Smits van Burgst Beveiliging

Wij zijn een onafhankelijk en toonaangevend adviesbureau op het gebied van beveiliging en brandveiligheid. Bij Smits van Burgst Beveiliging werken we aan de meest ingewikkelde uitdagingen om de beveiliging en brandveiligheid voor gebouwen en terreinen op orde te krijgen.

Wij zijn een jonge, no-nonsense organisatie die met een enthousiast, gedreven en goed gekwalificeerd team complexe beveiligings- en brandveiligheidsproblemen uitwerkt. Er heerst bij ons een open-minded cultuur waarin innovatieve ideeën ontstaan.

Wij vinden het belangrijk om over de grenzen van onze eigen activiteiten te kijken. Vanaf de oprichting vormen de aspecten kwaliteit, onafhankelijkheid en integriteit het uitgangspunt bij de uitwerking van al onze adviezen en werkzaamheden. Techniek is daarbij ondersteunend.

Met onze integrale aanpak bieden wij onze opdrachtgevers totale ondersteuning bij complexe beveiligings- en brandveiligheidsvraagstukken. We inventariseren, analyseren, ontwerpen, adviseren en kunnen desgewenst als projectleider optreden om op die manier het proces en de kwaliteit te bewaken.

Risico’s zijn overal te vinden, maar welke zijn aanvaardbaar en welke niet? Het is onze specialiteit om deze vroegtijdig te signaleren en te analyseren waardoor ze beheersbaar worden. Smits van Burgst Beveiliging verricht al meer dan 20 jaar maatwerk met betrekking tot de beveiliging en brandveiligheid in justitiële inrichtingen, gerechtsgebouwen, politiegebouwen, luchthavens, parkeergarages, musea, datacenters, Koninklijke paleizen, banken, zorginstellingen, regionaal opleidingen centrums, etc.

Beveiliging en brandveiligheid vragen om grote zorgvuldigheid. Het betreft immers vaak gevoelige bedrijfsinformatie. Integriteit en kwaliteit zijn daarom uitgangspunt voor Smits van Burgst Beveiliging.

Toegewijd aan onze werkzaamheden en gefocust op onze opdrachtgevers, dat is de kracht van Smits van Burgst Beveiliging.