Certificeringen

Kwaliteit is geen toeval

Daar moet je elke dag je best voor doen. Dat doen onze medewerkers. Daarom zit de kwaliteit van onze adviesdiensten niet alleen in onze deskundigheid, maar ook in hoe we met informatie omgaan.

U merkt er misschien weinig van, maar achter de schermen zorgen allerlei procedures en protocollen ervoor dat we onze kwaliteit en informatiebeveiliging op peil houden, en waar mogelijk verbeteren.

ISO9001 Kwaliteitsmanagementsysteem

Omdat kwaliteit een van onze kernwaarden is, willen we onze klanten advies producten met de hoogste kwaliteit leveren.

Ons kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001 zorgt voor een continue proces om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en indien nodig wijzigingen aan te brengen in het proces om te komen tot de hoogste kwaliteit.

ISO 27001  Informatiebeveiliging

Smits van Burgst Beveiliging is ISO 27001 gecertificeerd. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. 

De ISO27001 certificering past perfect bij de doelstellingen en ambities van Smits van Burgst Beveiliging om informatiebeveiliging binnen onze dienstverlening op een structurele manier te waarborgen. 

Informatiebeveiliging heeft binnen Smits van Burgst Beveiliging altijd hoog in het vaandel gestaan, maar dankzij de invoering van de normering hebben wij dit proces verder kunnen professionaliseren en formaliseren. Met de normering hebben we méér dan een certificaat in handen; het is een continu proces om de informatiebeveiliging op een structurele wijze te waarborgen en te verbeteren.

CCV Certificeringen

Wij vinden het belangrijk om onze kennis up-to-date te houden en daarmee hoge kwaliteit te kunnen leveren aan onze klanten.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij onze opdrachtgevers ook daadwerkelijk kunnen aantonen dat onze kennis op het gebied van brandveiligheid voldoet aan het hoogste niveau. Dit niveau wordt getoetst en beheerd door het CIBV.

Smits van Burgst Beveiliging is een door het CCV-erkend en voldoet aan alle eisen voor de volgende keurmerken:

Specificatie blusgasinstallatie
Specificatie brandmeldinstallatie
Specificatie ontruimingsalarminstallatie
Uitgangspuntendocument brandbeveiliging met uitsluitend maatregelen volgens bouwbesluit
Uitgangspuntendocument brandbeveiliging voor gezondheidszorg en penitentiaire inrichtingen
Specificatie bouwkundige brandveiligheid
Specificatie inrichting organisatie brandbeveiliging
Specificatie rookbeheersingsinstallatie
Uitgangspuntendocument brandbeveiliging voor andere bouwwerken
Uitgangspuntendocument brandbeveiliging voor industrie en opslag

Interesse in onze diensten?